De Brand nou Un+ Pentru sony Ultrabook LCD VVX11F009G00 1920*1080 (30pin)

Produs nou

In stoc

1000 Produse

354.86lei

De Brand NOU Pentru sony Vaio seria Vaip Pro 13 LCD Ecrane de Înlocuire Panouri VVX13F009G00 VVX13F009G10

Cumpărătorii internaționale, vă rugăm să rețineți:

(2)vă rugăm să citiți cu atenție regulamentul nostru și sugestie inainte de a comanda elementul.acest lucru este foarte important.

(3)Dacă aveți nevoie de o cantitate mare.puteți să mă contactați prin e-mail..va dau un discount.

Inainte de a cumpara: dacă aveți unele cerințe speciale..te rog informează-mă când ai produs comanda

regulamentul și sugestii:

1) drepturile de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2) dacă alegeți HongKong post air mail sau prin HongKong post colet sau prin China post domnule mail sau prin China post air parcel.acestea vor dura mai mult timp decât EMS și alte mod expres și nu pot urmări bunurile dumneavoastră on-line, dar care este motivul pentru care este la un astfel de genial pret!

3)dacă doriți să ales economia transport modalități, cum ar fi china post air mail, etc,este, de obicei, ia 28-40 zile .Sugerez mai bine te-ai ales EMS , deoarece china post air mail și hk post air mail de serviciu foarte sărace, care, de obicei, pierdut de coletărie și de întârziere..uneori ia 1-2month .dacă ați ales HK POST și china post air mail că produsul rupt..asta este responsabilitatea cumparatorului.Eu nu pot returna banii..când ai ales căile de transport maritim, vă rog, cosider cu atenție .

4)dacă DHL sau ups ..atunci când sunteți trăiesc în zone îndepărtate.DHL sau ups va percepe taxe suplimentare ,eu vă va informa cât mai curând posibil.Dacă nu-mi poți răspunde în termen de 3 zile ..nu se va schimba căile de transport maritim la EMS

Disclaimer:

1. Vânzătorul nu este responsabil pentru timpul de livrare.Este prevăzută de către transportator, cu excepția Sărbătorilor legale, și pot varia în funcție de pachet și de destinație.Dacă livrarea este întârziată sau elemente deteriorate în tranzit,vă rugăm să ne e-mail.

2. Vânzătorul nu este responsabil pentru clearance-ul Vamale și taxa vamală percepută la cumpărător acestei tari

3. În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Transport maritim și de Manipulare

Putem oferi următoarele express mod de livrare la cumpărător:

1) DHL / UPS / FebEx / TNT / EMS / SF

HongKong post air mail / HongKong post colet

China post air mail / China post air parcel

2) produsele noastre, de obicei, livrarea de către ems, este nevoie de aproape 7 zile .Transport gratuit de servicii este de la ușă la ușă de către EMS.puteți alege, de asemenea, care exprima livrare de tine..

3)dacă DHL...atunci când sunteți trăiesc în zone îndepărtate.DHL va percepe taxe suplimentare ,eu vă va informa cât mai curând posibil.

4) asigurați-vă că să mă lase să știu preferințele dvs. personale, cum ar fi servicii de transport maritim,declara valoare etc. înainte de a plăti.

După-vânzare de Servicii:

1)garantie de 60 zile, 7 zile de returnare pentru non-de lucru elemente,cu excepția rupt, s-a prăbușit de marfă (Cumpărător să plătească pentru a reveni taxa de transport).

2)Pls asigurați-vă că elementul este compatibil pentru modelul dumneavoastră înainte de a comanda.Nici o întoarcere pentru incompatibile probleme.

3)atunci când primiți elementul ..vă rugăm să verificați elementul fie rupt...daca s-a stricat..vă rog să mă contactați și-a trimis fotografia produsului pentru mine.

Etichete: sony svp11, 30pin edp, edp driver bord kit, edp hdmi la bord, un driver de placa edp, consiliul edp, bord monitor, edp lcd controler de bord kit, rtd2556 edp, edp pentru hdmi
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Rezoluție 1920*1080
Conector 30pins
Nume De Brand WLJXTFG
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Compatibil Marca Alte
Numărul De Model VVX11F009G00
DIMENSIUNE 11.1"
Tip De Produs Tableta LCD

Scrie o recenzie

De Brand nou Un+ Pentru sony Ultrabook LCD VVX11F009G00 1920*1080 (30pin)

De Brand nou Un+ Pentru sony Ultrabook LCD VVX11F009G00 1920*1080 (30pin)

0 Recenzii
69.51lei

Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran. Există diferite lcd cablu versiune pentru unele modele. Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector

0 Recenzii
115.22lei

Promovare magazin de Activitate data: 2014-04-01 00:00:00 - 2014-06-01 23:59:59 Pentru un singur plin de 1000 de Yuani, Li Ji 10 element Acum un număr mare de culori spot 6.2 inch 60P LCD driver bord, suport pentru 2 intrare AV +1 drum intrare VGA +1 drum SV de intrare (opțional).Caracteristici

0 Recenzii
79.32lei

Notificare : Suntem fabrica de profesionist în ecran tactil digitizor.Avem, de asemenea, alibaba pentru en-gros.Oferim mii de ecran tactil digitizor.Mai ai nevoie,la un preț mult mai bun. 1. Fiecare ecran este testat înainte de expediere și 100% de lucru;Repararea/Înlocuirea

Produse similare