Pomul de crăciun lumini de fundal Fotografie de studio photophone Stele, stralucitoare stea cu cinci colțuri ornamente festive petrecere photot

Produs nou

In stoc

1000 Produse

36.36lei

55.11lei

Materialul de Contrast

Subțire vinvl

Moale și textură subțire,durabil,lumina ansorption,ușor de transportat.Cute,temperatura scazuta de călcat poate îmbunătăți.Nu se spală,utilizați o cârpă umedă pentru a șterge ușor pata.Potrivit pentru fotografie de familie,de multe ori folosite pentru familie,prieteni și alte activități de colectare.

Orizontală de fundal de afișare dimensiune

Lățime×Înălțime

Acestea sunt dimensiunea probe noi vă oferim pentru referință.Dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi servicii personalizate.

Diferență de culoare

Culoarea asta

Aceeași imagine,în diferite ecrane au culori diferite de performanță,nu este un produs de calitate problemă Datorită materialului de fond sau de cerneală model produs în loturi diferite de fundal pânză,cromatică va fi ușor diferite,deci, dacă nu puteți primi,vă rugăm să ai grijă să cumpere.

Fotografie de la distanță

Păstrați o distanță bună de fundal pentru a obține o lovitură bună.

Să acorde o atenție

Înainte de cumpărare, dacă ai ceva neclar, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, ei vor răspunde la întrebările dumneavoastră .

Descriere materiale

Avem două materiale pentru a alege de la.Prima este vinil,caracteristicile Sale sunt: moale si textura lumina, durabil, ușor de adsorbție, ușor de transportat, cutelor, temperatura scazuta de călcat poate fi îmbunătățit, nu se spală cu o cârpă umedă, ștergeți ușor petele.Celălalt este material poliester, care se caracterizează prin: opac textura, lavabil, fadeless, poate fi utilizat în aer liber, pliere, pliere, usor de transportat, temperatura scazuta de călcat mai plat.

Dimensiune caietul de sarcini

Într-un timp util.În ceea ce privește dimensiunea, vom multiplica lățimea de înălțime.Unul este dispuse vertical, iar lățimea este mai mică decât înălțimea acestuia.Altul este orizontală, care este lățimea este mai mare decât înălțimea acestuia,Dacă nu înțeleg, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, el va explica pentru tine.

Design personalizat

Dacă dimensiunea pe care o doriți nu este în opțiune, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți.Dacă doriți să personalizați modul de fundal, aveți nevoie pentru a oferi o imagine de înaltă rezoluție cu un pixel rezolutie mai mare de 2800 * 2800 si un pixel rezolutie mai mare de 300 pentru a asigura rezultate mai bune.În cele din urmă este de până la designerii noștri pentru a decide dacă acesta poate fi personalizat.

Personalizate de buzunar

Buzunarele noastre sunt în partea de sus a fundal și sunt cusute și format de mașină de cusut.Dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi profesionale servicii personalizate!

Pentru servicii suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

1. Trecutul nostru, puteți adăuga text, de a modifica stilul, culoarea. 2. Fundal noastre pot fi personalizate pentru diferite dimensiuni. 3. După confirmarea comenzii, vom procesa în timp. 4. Vom procesa comenzile și nava-le foarte repede.

Etichete: 4 m gonflabile led, gonflabile cort nunti, caravana gonflabile cort, gonflabile cort 25, libertatea gonflabile cort, cort încălzire mini, mini led-uri i2c, gonflabile cort petreceri, cub cort mini, gonflabile mare mini
Tip Spray De Vopsit
Stil De crăciun foto
Materialul Vinil
DIMENSIUNE Pot fi personalizate
Pachet da
Nume De Brand Beebuzz
Utilizarea Pomul de crăciun lumina
material Vinil
Numărul De Model 3026
Alte Servicii De transport de marfă este gratuit în unele țări
vinil de calitate Temperatură scăzută de călcat îmbunătățește cute
Scenarii de utilizare De crăciun

Scrie o recenzie

Pomul de crăciun lumini de fundal Fotografie de studio photophone Stele, stralucitoare stea cu cinci colțuri ornamente festive petrecere photot

Pomul de crăciun lumini de fundal Fotografie de studio photophone Stele, stralucitoare stea cu cinci colțuri ornamente festive petrecere photot

0 Recenzii
27.85lei

Caracteristici: De Brand nou și de înaltă calitate. Potrivit pentru pereți netezi toate camerele, magazin de cafea, sala, etc Poate fi folosit sub formă de cadouri, artizanat, decorațiuni interioare De înaltă calitate de imprimare panza - fara cadru de lemn. Da

0 Recenzii
84.54lei

Advanage din Tesatura de Poliester Avantajul de a Ne 1.Obiceiul este posibil, în timp ce este posibil pentru a imprima ai propria poza.Vă rugăm să ne trimiteți Jpg fotografie cu 200-300 dpi, egală sau mai mare de 3Mb pentru imprimare. 2.Ambele Rod buzunar și Garnituri

Produse similare