Transport gratuit MXL608 MXL608-AG-T QFN

Produs nou

In stoc

1000 Produse

50.26lei

58.45lei

1.Avem mai multe tipuri de mărfuri (toate într-un singur magazin),Și mai important ,veți obține cel mai mic Preț de înaltă Calitate .

2.Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați .Cumpara mai multe părți.folosit "Adauga in cos" vom face o reducere pentru tine.Dacă ai nevoie de ceva ma puteti contacta,Pentru că cele mai multe dintre ele încă nu au fost publicate on-line.

3.Putem livra la tine prin DHL / UPS/ EMS /Fedex / TNT /China Post Air Mail... .Pentru Țările și Regiunile unde EMS nu poate livra,pls alege alte moduri de transport.

4.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

5.Orice import comisioane sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Restituire & Înlocuire

1.Dacă elementul achiziționa din magazinul nostru nu sunt de perfecționat de calitate, este faptul că acestea nu funcționează în format electronic pentru producătorii de caietul de sarcini, pur și simplu a reveni la noi pentru înlocuire sau de restituire.

2.Toate elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală pentru a beneficia de o restituire sau de înlocuire.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.

4.Dacă aveți orice probleme, nu sunt 100% mulțumit , vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, am e-mail de răspuns în 24 de ore .

Etichete: cip video, plotter taiat redsail, redsail, be2work, 0805 pcb, R820C2, efect audio ic, mxl201rf, rs720c, signkey
Compatibil Marca/Model NICI unul
Nume De Brand ZHONGXIANGTAI
Numărul De Model MXL608-AG-T
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Transport gratuit MXL608 MXL608-AG-T QFN

Transport gratuit MXL608 MXL608-AG-T QFN

3 Recenzii
19.12lei

Difuzor de protecție bord folosind UPC1237 dedicat chip de proiectare și de fabricație,are o putere de întârziere și DC protecție,oprirea instantanee caracteristică,toate-rotund de protecție a scump vorbitor!Foaie de selecție 1.6 MM grosime mare-FR-4 consiliul de fabricație folie de aluminiu

0 Recenzii
20.87lei

Sfaturi cumpărător 1: în Primul rând asigurați-vă că adresa este corectă 2: Înainte de a semna pentru colet, vă rugăm să verificați coletul este umplut cu productAbout USWe Promit: * Fabricarea numai cele mai bune bunuri de consum și pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă.

Produse similare